VIDEO-Λος Άντζελες: Η στιγμή που αστυνομικός πυροβόλησε με πλαστική σφαίρα σε ευθεία βολή φωτογράφο

VIDEO-Λος Άντζελες: Η στιγμή που αστυνομικός πυροβόλησε με πλαστική σφαίρα σε ευθεία βολή φωτογράφο

Πλαστική σφαίρα δέχθηκε φωτογράφος της New York Post που βρέθηκε στο Λος Άντζελες για να καλύψει τις ταραχές που σημειώνονται στην «πόλη των αγγέλων».

Όπως φαίνεται, μάλιστα, στο βίντεο ο αστυνομικός σημάδεψε και πυροβόλησε σε ευθεία βολή κατά του φωτογράφου, Τόμπι Κάναμ.

Στο βίντεο ακούγεται ο φωτογράφος να φωνάζει «γαμώτο, γαμώτο, με πυροβόλησε στο κεφάλι».

Η πλαστική σφαίρα προκάλεσε μια μεγάλη μελανιά στο μέτωπο του 59χρονου φωτογράφου.

«Όταν με πυροβόλησε, αυτό που θυμάμαι είναι ότι ήμουν μόνο εγώ εκεί και τραβούσα φωτογραφίες. Εκεί που με χτύπησε, ήμουν ο μόνος που κοιτούσα στον δρόμο, δεν υπήρχε κάποιος δίπλα μου» περιέγραψε ο φωτογράφος, ο οποίος έχει υπηρετήσει στον βρετανικό στρατό.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση Θανάση: Έκπληξη για απόρριψη αιτήματος από ΓΕ ο δικηγόρος της οικογένειας - Ενδεχόμενο προσφυγής στο ΕΔΑΔ

Υπόθεση Θανάση: Έκπληξη για απόρριψη αιτήματος από ΓΕ ο δικηγόρος της οικογένειας - Ενδεχόμενο προσφυγής στο ΕΔΑΔ

Έκπληξη για την απόρριψη από τον Γενικό Εισαγγελέα του αιτήματος για διορισμό ανεξάρτητων ποινικών κατηγόρων στην υπόθεση Θανάση Νικολάου εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της οικογένειας Νίκος Κληρίδης, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα συζητήσει με την οικογένεια το ενδεχόμενο προσφυγής στο ΕΔΑΔ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE