Σε γεύμα εργασίας στην Ουάσιγκτον ο Λετυμπιώτης - Θα ενημερώσει για τις εξελίξεις στο Κυπριακό

Σε γεύμα εργασίας στην Ουάσιγκτον ο Λετυμπιώτης - Θα ενημερώσει για τις εξελίξεις στο Κυπριακό

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης θα παρακαθίσει σήμερα σε γεύμα εργασίας στην Ουάσιγκτον, κατά τη διάρκεια του οποίου θα μιλήσουν, ανάμεσα σε άλλους, η ηγεσία ομογενειακών οργανώσεων, Γερουσιαστές και μέλη του Κογκρέσου.

Θα προβεί σε εκτενή ενημέρωση για τις εξελίξεις στο Κυπριακό και τις προσπάθειες του Προέδρου Χριστοδουλίδη για επανέναρξη των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου και από το σημείο όπου έχουν διακοπεί και θα αναπτύξει τις θέσεις αλλά και τις πρωτοβουλίες και ενέργειες της Κυβέρνησης προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος βρίσκεται στις ΗΠΑ για να συμμετάσχει στο ετήσιο Συνέδριο της Παγκόσμια Συντονιστική Επιτροπή Κυπριακού Αγώνα, ΠΣΕΚΑ, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Κυπριακή Κυβέρνηση.

ΠΗΓΗ: Riknewscy.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να υπάρξει παράθυρο ευκαιρίας στο Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να προτάσσει νέες ιδέες και νέες προσεγγίσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE