Συνελήφθη ανήλικος στη Λεμεσό - Εντόπισαν κλεμμένο μοτοποδήλατο σε κατοικία

Συνελήφθη ανήλικος στη Λεμεσό - Εντόπισαν κλεμμένο μοτοποδήλατο σε κατοικία

Στη σύλληψη 17χρονου προχώρησε χθες το βράδυ η Αστυνομία στη Λεμεσό, ύστερα από τον εντοπισμό κλεμμένου μοτοποδηλάτου στην κατοικία όπου διενεργήθηκε έρευνα στην παρουσία του.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9.00 το βράδυ της Κυριακής (8/6), μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού πραγματοποίησαν έρευνα σε οικία στην πόλη, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης. Κατά την έρευνα, εντοπίστηκε μοτοποδήλατο το οποίο είχε κλαπεί το διάστημα μεταξύ 3 και 4 Ιουνίου, ενώ βρισκόταν σταθμευμένο στον χώρο στάθμευσης της κατοικίας του ιδιοκτήτη του.

Μετά τον εντοπισμό του οχήματος, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του 17χρονου για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Η υπόθεση τελεί υπό διερεύνηση από τον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE