Τουρίστρια ρωτήθηκε τι της αρέσει στην Ελλάδα και η απάντησή της εξέπληξε - Η «άτακτη» λέξη που έριξε στον αέρα

Τουρίστρια ρωτήθηκε τι της αρέσει στην Ελλάδα και η απάντησή της εξέπληξε - Η «άτακτη» λέξη που έριξε στον αέρα

Μια διαφορετική απάντηση στην ερώτηση «τι σου αρέσει περισσότερο στην Ελλάδα;» έδωσε μια τουρίστρια σε παραλία της Αττικής το πρωί της Κυριακής.

Αντί για τον ήλιο ή τη θάλασσα, η τουρίστρια με τα εντυπωσιακά τατουάζ, επέλεξε από την Ελλάδα τον... γύρο.

Ωστόσο, όπως εξήγησε, δεν συμπληρώνει τον γύρο με τζατζίκι, αλλά με «μουστάρδα και κέτσαπ».

Η γυναίκα από την Πολωνία ήταν πιο... παραδοσιακή όταν κλήθηκε να πει on air τις ελληνικές λέξεις που έμαθε. «Καλημέρα, καλησπέρα, μαλ@@@» είπε η τουρίστρια με τον δημοσιογράφο να της λέει «όχι, όχι αυτό. Είπε τις βασικές».

 
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, του τελευταίου που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE