Τουρίστρια ρωτήθηκε τι της αρέσει στην Ελλάδα και η απάντησή της εξέπληξε - Η «άτακτη» λέξη που έριξε στον αέρα

Τουρίστρια ρωτήθηκε τι της αρέσει στην Ελλάδα και η απάντησή της εξέπληξε - Η «άτακτη» λέξη που έριξε στον αέρα

Μια διαφορετική απάντηση στην ερώτηση «τι σου αρέσει περισσότερο στην Ελλάδα;» έδωσε μια τουρίστρια σε παραλία της Αττικής το πρωί της Κυριακής.

Αντί για τον ήλιο ή τη θάλασσα, η τουρίστρια με τα εντυπωσιακά τατουάζ, επέλεξε από την Ελλάδα τον... γύρο.

Ωστόσο, όπως εξήγησε, δεν συμπληρώνει τον γύρο με τζατζίκι, αλλά με «μουστάρδα και κέτσαπ».

Η γυναίκα από την Πολωνία ήταν πιο... παραδοσιακή όταν κλήθηκε να πει on air τις ελληνικές λέξεις που έμαθε. «Καλημέρα, καλησπέρα, μαλ@@@» είπε η τουρίστρια με τον δημοσιογράφο να της λέει «όχι, όχι αυτό. Είπε τις βασικές».

 
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE