Δίνει μάχη για τη ζωή 18χρονος: Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία

Δίνει μάχη για τη ζωή 18χρονος: Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Λεμεσού, 18χρονος ο οποίος τραυματίστηκε σε οδική σύγκρουση, που συνέβη χθες βράδυ στη Λεμεσό.

Η σύγκρουση συνέβη γύρω στις 11.30μ.μ. χθες, σε δρόμο της βιομηχανικής περιοχής Αγίου Συλά, στη Λεμεσό.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 18χρονος φέρεται να έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας που οδηγούσε, με αποτέλεσμα αυτή να ανατραπεί στην άσφαλτο.

Ο 18χρονος μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία, αφού διαπιστώθηκε ότι υπέστη πολλαπλά κατάγματα κρανίου και αιμορραγία εγκεφάλου. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας του, θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Καθοριστική κρίνεται η σημερινή ημέρα για το ζήτημα της ΑΤΑ, αφού συνδικαλιστικές και εργοδοτικές οργανώσεις συνέρχονται για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ).

BEST OF TOTHEMAONLINE