Ήρθαν στην Κύπρο... φορτωμένοι με κάνναβη - Κατέληξαν στο κελί 47χρονη και 65χρονος

Ήρθαν στην Κύπρο... φορτωμένοι με κάνναβη - Κατέληξαν στο κελί 47χρονη και 65χρονος

Γύρω στη 1.30μ.μ σήμερα, στο πλαίσιο των ενεργειών που γίνονται από την Υ.ΚΑ.Ν. σε συνεργασία με τις Τελωνειακές Αρχές με σκοπό τον εντοπισμό προσώπων που εισάγουν ναρκωτικές ουσίες στην Κύπρο, Τελωνειακοί Λειτουργοί εντόπισαν σε ταξιδιωτική αποσκευή, στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, 17,6 περίπου κιλά, κάνναβης.

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, γυναίκα ηλικίας 47 ετών και άντρας ηλικίας 65 ετών.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: Εργαζόμαστε για θετικά αποτελέσματα προς επανέναρξη συνομιλιών

ΠτΔ για Κυπριακό: Εργαζόμαστε για θετικά αποτελέσματα προς επανέναρξη συνομιλιών

Όλοι εργαζόμαστε έτσι ώστε να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του την Τρίτη στο περιθώριο της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων.

BEST OF TOTHEMAONLINE