Θρηνεί η Κύπρος: Εφυγε από την ζωή η Κύπρια γιαγιά Παναγιώτα σε ηλικία 105 ετών - Φωτογραφία

Θρηνεί η Κύπρος: Εφυγε από την ζωή η Κύπρια γιαγιά Παναγιώτα σε ηλικία 105 ετών - Φωτογραφία

Θλίψη και συγκίνηση σκόρπισε η είδηση του θανάτου της Παναγιώτας Κασάπη, της αγαπητής γιαγιάς από την κοινότητα Πεντάγυια, η οποία ζούσε στην Κοκκινοτριμιθιά.

Η γιαγιά Παναγιώτα έφυγε ήσυχα από τη ζωή στις 4 Ιουνίου 2025, σε ηλικία 105 ετών, αφήνοντας πίσω της ένα πλούσιο ανθρώπινο αποτύπωμα.

 

Η εξόδιος ακολουθία της τελέστηκε την Παρασκευή 6 Ιουνίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα στην Κοκκινοτριμιθιά, παρουσία συγγενών, φίλων και συγχωριανών, που θέλησαν να της απευθύνουν το τελευταίο «αντίο». Η ταφή έγινε στο νέο κοιμητήριο Κοκκινοτριμιθιάς.

Παράκληση της οικογένειας ήταν όπως αντί στεφάνων να γίνουν εισφορές για τον Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο μια Ευχή»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE