Θρηνεί η Κύπρος: Εφυγε από την ζωή η Κύπρια γιαγιά Παναγιώτα σε ηλικία 105 ετών - Φωτογραφία

Θρηνεί η Κύπρος: Εφυγε από την ζωή η Κύπρια γιαγιά Παναγιώτα σε ηλικία 105 ετών - Φωτογραφία

Θλίψη και συγκίνηση σκόρπισε η είδηση του θανάτου της Παναγιώτας Κασάπη, της αγαπητής γιαγιάς από την κοινότητα Πεντάγυια, η οποία ζούσε στην Κοκκινοτριμιθιά.

Η γιαγιά Παναγιώτα έφυγε ήσυχα από τη ζωή στις 4 Ιουνίου 2025, σε ηλικία 105 ετών, αφήνοντας πίσω της ένα πλούσιο ανθρώπινο αποτύπωμα.

 

Η εξόδιος ακολουθία της τελέστηκε την Παρασκευή 6 Ιουνίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα στην Κοκκινοτριμιθιά, παρουσία συγγενών, φίλων και συγχωριανών, που θέλησαν να της απευθύνουν το τελευταίο «αντίο». Η ταφή έγινε στο νέο κοιμητήριο Κοκκινοτριμιθιάς.

Παράκληση της οικογένειας ήταν όπως αντί στεφάνων να γίνουν εισφορές για τον Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο μια Ευχή»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE