Πέπλο πυκνής ομίχλης «σκέπασε» τους Πύργους στη Λεμεσό – Εντυπωσιακές εικόνες από την παραλιακή πόλη

Πέπλο πυκνής ομίχλης «σκέπασε» τους Πύργους στη Λεμεσό – Εντυπωσιακές εικόνες από την παραλιακή πόλη

Μοναδικές και ατμοσφαιρικές εικόνες καταγράφονται από το πρωί στη Λεμεσό, καθώς πυκνή ομίχλη τύλιξε την πόλη, καλύπτοντας κτίρια, δρόμους και το παραλιακό της μέτωπο, δημιουργώντας ένα σχεδόν κινηματογραφικό σκηνικό.

Πρόκειται για ομίχλη μεταφοράς, η οποία σύμφωνα με το kitasweather, είναι ένα φαινόμενο που παρατηρείται τοπικά στη νότια παραλιακή ζώνη της Κύπρου, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Το φαινόμενο προκαλείται όταν θερμός αέρας περνά πάνω από πιο ψυχρές θαλάσσιες επιφάνειες, δημιουργώντας συμπύκνωση υδρατμών σε χαμηλό υψόμετρο.

Η ορατότητα ήταν περιορισμένη, κυρίως σε περιοχές κοντά στη θάλασσα, ενώ στα κοινωνικά δίκτυα αναρτώνται συνεχώς εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο από το πέπλο της ομίχλης που «σκέπασε» την πόλη.

Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι το φαινόμενο θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, κυρίως κατά τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες, καλώντας τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους.

Η ομίχλη, αν και συνηθισμένη για την εποχή, δίνει στην πόλη μια ξεχωριστή εικόνα, χαρίζοντας σπάνιες λήψεις στους κατοίκους και επισκέπτες της Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE