Η Ιαπωνία μιλάει για πρόοδο στις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ για τους δασμούς

Η Ιαπωνία μιλάει για πρόοδο στις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ για τους δασμούς

Ο επικεφαλής της διαπραγματευτικής ομάδας της Ιαπωνίας στις εμπορικές συνομιλίες με τις ΗΠΑ Ριόσεϊ Ακαζάουα ανέφερε χθες Παρασκευή ότι έχει σημειώσει πρόοδο στις συνομιλίες με τους Αμερικανούς ομολόγους του με στόχο την αναστολή των δασμών που, όπως τόνισε, έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην ιαπωνική οικονομία.

Ο Ακαζάουα, υπουργός Οικονομικής Αναζωογόνησης και επικεφαλής διαπραγματευτής της Ιαπωνίας, έφθασε στην Ουάσινγκτον την Πέμπτη για διήμερες επαφές με υψηλόβαθμους αξιωματούχους της αμερικανικής κυβέρνησης, συμπεριλαμβανομένων του υπουργού Οικονομικών Σκοτ Μπέσεντ και του υπουργού Εμπορίου Χάουαρντ Λάτνικ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

Πηγαίνοντας στη διευρυμένη διάσκεψη της Νέας Υόρκης είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί, με πιο σημαντικό τον καθορισμό νέων συναντήσεων και τη συνέχιση της προσπάθειας από τον ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE