Ελεύθερος ο 43χρονος που συνελήφθη από την ΥΚΑΝ με μεγάλο χρηματικό ποσό - Παρουσίασε οικονομικά δικαιολογητικά

Ελεύθερος ο 43χρονος που συνελήφθη από την ΥΚΑΝ με μεγάλο χρηματικό ποσό - Παρουσίασε οικονομικά δικαιολογητικά

Ελεύθερος ο 43χρονος που συνελήφθη για υπόθεση ναρκωτικών και μεγάλου χρηματικού ποσού.

Ελεύθερος αφέθηκε ο 43χρονος άνδρας που είχε συλληφθεί την Πέμπτη (05/06) από μέλη της ΥΚΑΝ Λεμεσού, σε σχέση με σοβαρή υπόθεση εντοπισμού ναρκωτικών και μεγάλου χρηματικού ποσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Επαρχιακό Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της Αστυνομίας για εξαήμερη κράτησή του. Οι αρχές διερευνούσαν σε βάρος του υπόθεση νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, ωστόσο, ο ίδιος φέρεται να παρουσίασε δικαιολογητικά για το χρηματικό ποσό, οδηγώντας στην απόφαση του δικαστηρίου να τον αφήσει ελεύθερο.

Ο 43χρονος, ο οποίος ήταν στην λίστα καταζητούμενων, παρουσιάστηκε οικειοθελώς στα γραφεία της ΥΚΑΝ γύρω στις 6:30 το απόγευμα της Πέμπτης, όπου και συνελήφθη.

Η υπόθεση αφορά σωρεία σοβαρών αδικημάτων, μεταξύ των οποίων: συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομη κατοχή και κατοχή με σκοπό την προμήθεια ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Β’, κατοχή εκρηκτικών υλών και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Τα αδικήματα φέρονται να διαπράχθηκαν στην επαρχία Λεμεσού, μεταξύ άγνωστης ημερομηνίας και 25 Μαΐου 2025.

Η υπόθεση παραμένει υπό διερεύνηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE