Απίστευτο: Μέσω του Playstation 4 επικοινωνούν οι τζιχαντιστές!

Απίστευτο: Μέσω του Playstation 4 επικοινωνούν οι τζιχαντιστές!

Μέσω της κονσόλας παιχνιδιών Playstation 4 επικοινωνούν οι τζιχαντιστές, αποκάλυψε ο υπουργός Εσωτερικών του Bελγίου Jan Jambon.

Μάλιστα, τόνισε ότι τα μέλη του ISIS αποφεύγουν να χρησιμοποιούν υπολογιστές και smartphones για να επικοινωνούν μεταξύ τους.

Η πλατφόρμα της Sony PSN επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν μηνύματα κειμένου και φωνής, αλλά και εικόνες και βίντεο. Λειτουργεί τόσο για δύο άτομα όσο και για ομαδικές συζητήσεις. Μπορούν επίσης να μοιραστούν και φωτογραφίεςμε smartphones, αφού η κονσόλα είναι συμβατή  τόσο με iPhone όσο και με Android. 

Και πράγματι, γνωρίζοντας τη δυνατότητα που διαθέτουν οι τρομοκράτες της νέας γενιάς να κρυπτογραφούν μηνύματα, γίνεται δραματικά περίπλοκο να διαχωριστούν τα μηνύματα που μιλούν για δολοφονίες, όπλα και πραγματικές εκρήξεις, με αυτά που μπορεί να ανταλλάσσουν μεταξύ τους οι παίκτες του Call of Duty.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE