Δύο ανήλικοι συνελήφθησαν και ένας 16χρονος αναζητείται μετά από καταδίωξη στο Χαλάνδρι

Δύο ανήλικοι συνελήφθησαν και ένας 16χρονος αναζητείται μετά από καταδίωξη στο Χαλάνδρι

Καταδίωξη στην οποία εμπλέκονται τρεις ανήλικοι σημειώθηκε λίγο μετά τις 7 το πρωί στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα συνέβησαν όταν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που βρίσκονταν στη συμβολή της οδού 25ης Μαρτίου με την Πλατεία Ελευθερωτών έκαναν σήμα σε ένα αυτοκίνητο με τρεις επιβαίνοντες προκειμένου να το ελέγξουν.

Ο οδηγός αντί να υπακούσει στο σήμα των αστυνομικών ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη μέχρι την οδό Καλογρέζης όπου ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε με ένα διερχόμενο όχημα καταλήγοντας τελικά σε έναν κάδο απορριμμάτων και σε μία πινακίδα.

Οι τρεις επιβάτες βρήκαν από το όχημα και άρχισαν να τρέχουν καταφέρνοντας τελικά να διαφύγουν. Κατόπιν αναζητήσεων δύο ομάδες ΔΙΑΣ εντόπισαν τους δύο επιβάτες, έναν 15χρονο και έναν 16χρονο, ενώ αναζητείται ο 16χρονος οδηγός του αυτοκινήτου.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εντατικοποίηση επαφών ενόψει Νέας Υόρκης - Ανασταλτικός παράγοντας οι λεγόμενες «προεδρικές»

Κυπριακό: Εντατικοποίηση επαφών ενόψει Νέας Υόρκης - Ανασταλτικός παράγοντας οι λεγόμενες «προεδρικές»

Νέος γύρος διπλωματικής κινητικότητας για το κυπριακό βρίσκεται σε εξέλιξη, με στόχο την ουσιαστική επανεκκίνηση της διαδικασίας επίλυσης του προβλήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE