Πυροβολισμοί στη Λεμεσό: Έρευνες για τον δράστη - Τι αναφέρει η Αστυνομία

Πυροβολισμοί στη Λεμεσό: Έρευνες για τον δράστη - Τι αναφέρει η Αστυνομία

Γύρω στις 7:25 το βράδυ χθες Πέμπτη (05/06), ρίφθηκαν πυροβολισμοί, κατά των γραφείων εταιρείας στη Λεμεσό.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο, όπου διαπιστώθηκε ότι, οι πυροβολισμοί έπληξαν τη γυάλινη πρόσοψη των γραφείων.
 
Κατά τον χρόνο που ρίφθηκαν οι πυροβολισμοί, τα γραφεία της εταιρείας λειτουργούσαν.
 
Από τη ρίψη των πυροβολισμών δεν τραυματίστηκε οποιοδήποτε πρόσωπο.
 
Στη σκηνή διενήργησαν εξετάσεις μέλη των ΤΑΕ και ΟΠΕ Λεμεσού, καθώς και μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών – ΥΠΕΓΕ, Αρχηγείου Αστυνομίας.
 
Από τις πρώτες εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι είχαν ριχθεί δύο πυροβολισμοί, που έπληξαν τη γυάλινη πρόσοψη των γραφείων, με τον δράστη να διακινείται με μοτοσικλέτα.
 
Η σκηνή τέθηκε υπό φρούρηση, για να διενέργεια περαιτέρω εξετάσεων σήμερα το πρωί.
 
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.
 
 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE