Πρώτη αντίδραση Τραμπ στη «βόμβα» του Μασκ ότι «ο πρόεδρος των ΗΠΑ βρίσκεται στη λίστα Επστάιν»

Πρώτη αντίδραση Τραμπ στη «βόμβα» του Μασκ ότι «ο πρόεδρος των ΗΠΑ βρίσκεται στη λίστα Επστάιν»

Λίγη ώρα μετά την... πυρηνική βόμβα που έριξε ο Ίλον Μασκ μέσα από τα social media, κατηγορώντας τον Ντόναλντ Τραμπ ότι το όνομά του βρίσκεται στα έγγραφα της πολύκροτης υπόθεση του Τζέφρι Έντουαρντ Επστάιν, ήρθε και η απάντηση του προέδρου των ΗΠΑ.

«Δεν με πειράζει που ο Ίλον στράφηκε εναντίον μου, αλλά θα έπρεπε να το είχε κάνει μήνες πριν. Αυτό είναι ένα από τα σπουδαιότερα νομοσχέδια που έχουν παρουσιαστεί ποτέ στο Κογκρέσο. Πρόκειται για μια μείωση ρεκόρ στα έξοδα, 1,6 τρισεκατομμύρια δολάρια και η μεγαλύτερη μείωση φόρων που έχει δοθεί ποτέ.

Αν αυτό το νομοσχέδιο δεν περάσει, θα υπάρξει αύξηση φόρων κατά 68%, και θα υπάρξουν πράγματα πολύ χειρότερα από αυτό. Δεν δημιούργησα εγώ αυτό το χάος, είμαι απλώς εδώ για να ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΩ. Αυτό βάζει τη χώρα μας σε μια πορεία μεγαλείου. ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΞΑΝΑ ΜΕΓΑΛΗ!»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE