Πυροβολισμοί στη Λεμεσό: Δεύτερη φορά στόχος γραφεία εταιρείας – Εντός του κτηρίου βρίσκονταν εργαζόμενοι

Πυροβολισμοί στη Λεμεσό: Δεύτερη φορά στόχος γραφεία εταιρείας – Εντός του κτηρίου βρίσκονταν εργαζόμενοι

Στόχος εγκληματικών στοιχείων αποτέλεσαν, αργά το απόγευμα της Πέμπτης, γραφεία εταιρείας που στεγάζεται στην οδό Αγίου Ανδρέου, στη Λεμεσό.

Ρίφθηκαν δυο πυροβολισμοί εναντίον των γραφείων, την ώρα που στο χώρο βρίσκονταν εργαζόμενοι.

Σε δηλώσεις του στη σκηνή, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου ανέφερε πως γύρω στις 19:30 λήφθηκε πληροφορία για πυροβολισμούς στην οδό Αγίου Ανδρέου, στο κέντρο της πόλης και αμέσως μετέβηκαν στη σκηνή περίπολα της ΑΔΕ Λεμεσού.

«Αποκλείστηκε η σκηνή και ξεκινήσαμε εξετάσεις, όπου εντοπίστηκαν κάλυκες» είπε και πρόσθεσε ότι διαπιστώθηκε πως δυο πυροβολισμοί έπληξαν τη γυάλινη προθήκη των γραφείων της εταιρείας, στην οποία είχαν και πάλι ριφθεί πυροβολισμοί, στις 7 Φεβρουαρίου.

Στο χώρο κλήθηκε κλιμάκιο της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών, ενώ εξετάζονται κλειστά κυκλώματα που, σύμφωνα με τον κ.Κυριάκου, κατέγραψαν πρόσωπο το οποίο επέβαινε σε μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα. Το άγνωστο πρόσωπο, πρόσθεσε, φαίνεται να πυροβολεί εναντίον των γραφείων και ακολούθως να εγκαταλείπει το χώρο με μεγάλη ταχύτητα.

Κληθείς να αναφέρει κατά πόσο στα γραφεία υπήρχαν εργαζόμενοι, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού είπε πως δυο πρόσωπα εργάζονταν την ώρα εκείνη αλλά σε διαφορετικό σημείο, ενώ ανέφερε ότι οι εξετάσεις είναι στο αρχικό στάδιο και θα συνεχιστούν με το πρώτο φως της μέρας, προς αναζήτηση μαρτυρίας σε σχέση με την ταυτότητα του δράστη.

Ερωτηθείς για την προηγούμενη εγκληματική ενέργεια εναντίον των γραφείων της εταιρείας, υπέδειξε πως «υπήρξαν κάποιες πληροφορίες τις οποίες αξιολογήσαμε και αξιολογούμε, διερευνούμε, όμως δεν προέκυψε ικανοποιητική μαρτυρία για οποιοδήποτε πρόσωπο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE