Η πρώτη ανατριχιαστική φωτογραφία από το μακελειό μέσα στο Bataclan - Η φωτογραφία μπορεί να ενοχλήσει

Η πρώτη ανατριχιαστική φωτογραφία από το μακελειό μέσα στο Bataclan - Η φωτογραφία μπορεί να ενοχλήσει

Μια οδυνηρή εικόνα έχει προκύψει μέσα από το θέατρο Bataclan όπου οι τρομοκράτες άνοιξαν πυρ σε συναυλία που διενεργήθηκε την Παρασκευή το βράδυ - σκοτώνοντας τουλάχιστον 89 ανθρώπους και τραυματίζοντας εκατοντάδες.

Η φωτογραφία, η οποία ελήφθη στον απόηχο της επίθεσης, δείχνει το αίμα στο εσωτερικό της αίθουσας της συναυλίας όπου οι άνθρωποι παραμένουν ξαπλωμένοι στο έδαφος και το δάπεδο καλυπτόμενοι ακόμα σε συντρίμμια.

Μάρτυρες έχουν περιγράψει πώς οι τζιχαντιστές φωνάζοντας «Allahu Akbar» - Ο Θεός είναι μεγάλος - άρχισαν να σκοτώνουν αδιακρίτως.

Η φωτογραφία μπορεί να ενοχλήσει: 

A photograph of the attack at the concert hall on Friday night reveals the bloody horror of what unfolded when terrorists opened fire on the crowd of concertgoers

Η φωτογραφία είναι απο την ιστοσελίδα dailymail.co.uk

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έκρυβε ναρκωτικά σε χωράφια και τα μετέφερνε σε δοχεία – Χειροπέδες σε 42χρονο – Δείτε φωτογραφίες

Έκρυβε ναρκωτικά σε χωράφια και τα μετέφερνε σε δοχεία – Χειροπέδες σε 42χρονο – Δείτε φωτογραφίες

Στην κατάσχεση ποσότητας κοκαΐνης βάρους ενός περίπου κιλού, ποσότητας κάνναβης, βάρους εννέα κιλών περίπου, προχώρησε χθες η ΥΚΑΝ, μετά από νέα συντονισμένη επιχείρηση, στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλονται για τον εντοπισμό και σύλληψη προσώπων που ασχολούνται συστηματικά με τη διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE