Η πρώτη ανατριχιαστική φωτογραφία από το μακελειό μέσα στο Bataclan - Η φωτογραφία μπορεί να ενοχλήσει

Η πρώτη ανατριχιαστική φωτογραφία από το μακελειό μέσα στο Bataclan - Η φωτογραφία μπορεί να ενοχλήσει

Μια οδυνηρή εικόνα έχει προκύψει μέσα από το θέατρο Bataclan όπου οι τρομοκράτες άνοιξαν πυρ σε συναυλία που διενεργήθηκε την Παρασκευή το βράδυ - σκοτώνοντας τουλάχιστον 89 ανθρώπους και τραυματίζοντας εκατοντάδες.

Η φωτογραφία, η οποία ελήφθη στον απόηχο της επίθεσης, δείχνει το αίμα στο εσωτερικό της αίθουσας της συναυλίας όπου οι άνθρωποι παραμένουν ξαπλωμένοι στο έδαφος και το δάπεδο καλυπτόμενοι ακόμα σε συντρίμμια.

Μάρτυρες έχουν περιγράψει πώς οι τζιχαντιστές φωνάζοντας «Allahu Akbar» - Ο Θεός είναι μεγάλος - άρχισαν να σκοτώνουν αδιακρίτως.

Η φωτογραφία μπορεί να ενοχλήσει: 

A photograph of the attack at the concert hall on Friday night reveals the bloody horror of what unfolded when terrorists opened fire on the crowd of concertgoers

Η φωτογραφία είναι απο την ιστοσελίδα dailymail.co.uk

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΥΠΕΞ: Η Κύπρος στέκεται στο πλευρό της Ουκρανίας

ΥΠΕΞ: Η Κύπρος στέκεται στο πλευρό της Ουκρανίας

Στο πλευρό της Ουκρανίας και του ουκρανικού λαού στέκεται η Κύπρος, μετά και την πρωτοφανή σύγκρουση που προέκυψε ανάμεσα σε Ζελένσκι και Τραμπ κατά την επίσκεψη του πρώτου στο Οβάλ Γραφείο.