Με Γεραπετρίτη συναντάται σήμερα η Ολγκίν

Με Γεραπετρίτη συναντάται σήμερα η Ολγκίν

Συνάντηση στην Αθήνα με τον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Γεραπετρίτη, θα έχει το πρωί της Πέμπτης η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών, η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις 9 το πρωί.

Η κ. Ολγκίν είχε συνάντηση τη Δευτέρα με τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, ενώ αναμένεται να πραγματοποιήσει και συναντήσεις σε Λονδίνο και Βρυξέλλες πριν επιστρέψει στην Κύπρο για ένα δεύτερο γύρο επαφών στο πλαίσιο προετοιμασίας ενόψει της πολυμερούς συνάντησης για το Κυπριακό τέλη Ιουλίου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Με ξεκάθαρη αναφορά στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κύπρος στη νέα εποχή που διαμορφώνεται μετά τη συμφωνία για την ειρήνη στη Γάζα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μίλησε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» στο Οmega, τονίζοντας ότι η Λευκωσία «έχει και τη βούληση και την αξιοπιστία να αποτελέσει πυλώνα σταθερότητας, συντονισμού και ανθρωπιστικής στήριξης στην περιοχή».