Ο Τραμπ απαγόρευσε την είσοδο στις ΗΠΑ σε υπηκόους 12 χωρών λόγω της επίθεσης στο Κολοράντο - Δείτε την «μαύρη λίστα»

Ο Τραμπ απαγόρευσε την είσοδο στις ΗΠΑ σε υπηκόους 12 χωρών λόγω της επίθεσης στο Κολοράντο - Δείτε την «μαύρη λίστα»

Ο Ντόναλντ Τραμπ αποφάσισε να απαγορευτεί στους υπηκόους 12 χωρών η είσοδος στις ΗΠΑ, για να «προστατεύσει» τη χώρα από «αλλοδαπούς τρομοκράτες», σύμφωνα με έγγραφο που δημοσιοποιήθηκε από τις υπηρεσίες του στον Λευκό Οίκο χθες Τετάρτη.

Η απαγόρευση αυτή, η οποία θα τεθεί σε ισχύ τη Δευτέρα 9η Ιουνίου, αφορά το Αφγανιστάν, τη Μιανμάρ, το Τσαντ, τη ΛΔ Κονγκό, την Ισημερινή Γουινέα, την Ερυθραία, την Αϊτή, το Ιράν, τη Λιβύη, τη Σομαλία, το Σουδάν και την Υεμένη.

Ταυτόχρονα, θα επιβληθούν πολύ αυστηροί περιορισμοί στην είσοδο στη χώρα των υπηκόων άλλων επτά χωρών (Μπουρούντι, Κούβα, Λάος, Σιέρα Λεόνε, Τόγκο, Τουρκμενιστάν, Βενεζουέλα).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.