Άλλες τριαντατρείς εταιρείες σφετεριστών ε/κ περιουσιών στα κατεχόμενα - Το Κίνημα Οικολόγων ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Άλλες τριαντατρείς εταιρείες σφετεριστών ε/κ περιουσιών στα κατεχόμενα - Το Κίνημα Οικολόγων ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Το Κυπριακό και ιδιαίτερα το ζήτημα των σφετεριστών ε/κ περιουσιών στα κατεχόμενα βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης αντιπροσωπείας του Κινήματος Οικολόγων- Συνεργασία Πολιτών με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Κινήματος Σταύρο Παπαδούρη και το μέλος, Κυριάκο Τσιμίλλη, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Κατά τη συνάντηση, η αντιπροσωπεία εξέφρασε προς τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη τις ανησυχίες του Κινήματος, για τον εντεινόμενο σφετερισμό ε/κ περιουσιών στα κατεχόμενα. Σε δηλώσεις μετά τη συνάντηση στου δημοσιογράφους, ο Κυριάκος Τσιμίλλης ανέφερε πως η Κυπριακή Δημοκρατία επιτέλους ξεκίνησε μια διαδικασία, στην οποία παραμένει σταθερή, όπως είπε.

Ταυτόχρονο, η αντιπροσωπεία του Κινήματος ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του το Κίνημα Οικολόγων, για άλλες τριαντατρείς εταιρείες σφετεριστών, οι οποίες βρίσκονται στον κατάλογο μαζί με άλλες εικοσιτέσσερεις περιπτώσεις, οι οποίες παραδόθηκαν στις αρμόδιες αρχές του κράτους.  

Ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με το Προεδρικό

Κληθείς να απαντήσει κατά πόσο θα υπάρχει ανοιχτή επικοινωνία με το Προεδρικό, ο κ. Παπαδούρης σημείωσε πως ανοιχτή γραμμή υπήρχε και υπάρχει, για θέματα τα οποία ενδιαφέρουν κυρίως το Κίνημα. Σημείωσε πως όσον αφορά στα θέματα περιβάλλοντος, η πόρτα του Κινήματος, είναι πάντα ανοιχτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.