Την Πέμπτη η συνάντηση Ολγκίν-Γεραπετρίτη στην Αθήνα

Την Πέμπτη η συνάντηση Ολγκίν-Γεραπετρίτη στην Αθήνα

Το πρωί της Πέμπτης θα έχει συνάντηση με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Η κ. Ολγκίν είχε χθες συνάντηση με τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν στην Κωνσταντινούπολη ενώ πριν τη νέα πενταμερή θα έχει επίσης επαφές με τον επικεφαλής της βρετανικής διπλωματίας, την ΕΕ αλλά και με τις δύο πλευρές στην Κύπρο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

H πραγματοποίηση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, την 1η Δεκεμβρίου 2025, αποτελεί μια στιγμή ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας για τη χώρα μας, καθώς εντάσσεται στην τελική προετοιμασία ενόψει της ανάληψης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το 2026 και σηματοδοτεί την αναγνώριση του ρόλου και της συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE