Εργατικό δυστύχημα στη Νάξο: Νεκρός 41χρονος κατά τη διάρκεια εργασιών κατεδάφισης

Εργατικό δυστύχημα στη Νάξο: Νεκρός 41χρονος κατά τη διάρκεια εργασιών κατεδάφισης

Εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (2/6) στη Μικρή Βίγλα της Νάξου, με θύμα έναν 41χρονο αλλοδαπό εργάτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cyclades24.gr, ο άνδρας συμμετείχε σε εργασίες κατεδάφισης παλαιού κτηρίου, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες κατέρρευσε η οροφή, καταπλακώνοντάς τον.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και περιπολικό της αστυνομίας. Ο 41χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Νάξου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι Αρχές διενεργούν προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE