Πετάξτε το χαλάκι του μπάνιου σας - Αυτή είναι η πιο μοντέρνα και υγιεινή εναλλακτική

Πετάξτε το χαλάκι του μπάνιου σας - Αυτή είναι η πιο μοντέρνα και υγιεινή εναλλακτική

Τα χαλάκια στο μπάνιο μπορεί να είναι πρακτικά και να χρησιμοποιούνται αρκετές φορές και ως διακοσμητικά, ωστόσο συσσωρεύουν βρωμιά και υγρασία.

Ωστόσο, υπάρχει ένα είδος χαλιού που λειτουργεί ως καλύτερη, πιο μοντέρνα αλλά και πιο υγιεινή εναλλακτική.

Η λύση που θα σας λύσει τα χέρια είναι το χαλί από μπαμπού, κυρίως επειδή δεν έχει ίνες που μαζεύουν βρωμιές και είναι πολύ πιο εύκολο να καθαριστεί, αφού αρκεί μόλις ένα πέρασμα με βρεγμένο πανί.

Ακόμη βοηθούν σε άλλα πράγματα:

Έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής

Στεγνώνουν γρήγορα

Δεν ξεθωριάζουν με τον καιρό

Είναι ανθεκτικά στην υγρασία

Προσφέρουν μια φυσική και κομψή εικόνα

Για ποιο λόγο τα συνηθισμένα χαλιά είναι επιβλαβή για την υγεία

Μπορεί οι περισσότεροι να επιλέγουν τα συνηθισμένα χαλιά για το μπάνιο τους, ωστόσο έχουν ίνες που συγκρατούν υγρασία, σκόνη και μικροοργανισμούς καθιστώντας τα εστίες μόλυνσης.

Το ιδανικό για να αποφύγετε αυτό το σενάριο είναι να τα πλένετε κάθε εβδομάδα, γεγονός που στην πράξη είναι κουραστικό και χρονοβόρο, καθιστώντας το χαλί από μπαμπού μια απλή και εύκολη λύση.

Πώς να καθαρίζετε το χαλί από μπαμπού

Για να διατηρήσετε σε καλή κατάσταση το χαλί από μπαμπού αρκεί μόνο να το περνάτε τακτικά με την ηλεκτρική σκούπα προκειμένου να αφαιρέσετε τη σκόνη και τη βρωμιά. Επίσης, όπως αναφέρει άρθρο που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα Gotrends Shop συνιστάται να αποφεύγετε τη χρήση χημικών προϊόντων για τον καθαρισμό των χαλιών.

Σε περίπτωση πάλι που το χαλί λερωθεί καλό είναι να το καθαρίσετε όσο πιο γρήγορα γίνεται και να χρησιμοποιήσετε απαλά προϊόντα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Προετοιμάζεται εντατικά η Λευκωσία, ενόψει της νέας πενταμερούς διάσκεψης- Επιδιώκει συζήτηση επί της ουσίας

Κυπριακό: Προετοιμάζεται εντατικά η Λευκωσία, ενόψει της νέας πενταμερούς διάσκεψης- Επιδιώκει συζήτηση επί της ουσίας

Η Λευκωσία θεωρεί ότι η σύνθεση της νέας πολυμερούς διάσκεψης που θα πραγματοποιηθεί περί τα τέλη Ιουλίου στη Νέα Υόρκη, επιτρέπει τη συζήτηση επί της ουσίας. Παρά το γεγονός ότι η τ/κ πλευρά προσπαθεί να ροκανίσει τον χρόνο ενόψει των λεγόμενων <εκλογών. Στα κατεχόμενα που που θα διεξαχθούν τον ερχόμενο Οκτώβριο, η κυβέρνηση εντατικοποιεί τις ι προετοιμασίες της, για τη διάσκεψη. Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος επανέλαβε την Τρίτη, ότι <δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.>

BEST OF TOTHEMAONLINE