Ξανά χωρίς νερό περιοχή της Λεμεσού - Επί τόπου συνεργεία του ΕΟΑ

Ξανά χωρίς νερό περιοχή της Λεμεσού - Επί τόπου συνεργεία του ΕΟΑ

Χωρίς νερό βρίσκεται το παραλιακό μέτωπο, στην περιοχή Αμαθούντας, στη Λεμεσό, λόγω βλάβης σε κεντρικό τροφοδοτικό αγωγό του Κυβερνητικού Υδατικού Έργου Αμαθούντας.

Σύμφωνα με τον ΕΟΑ Λεμεσού, η βλάβη επηρεάζει υποστατικά από τη λεωφόρο Γεωργίου Α’, στο ύψος του εστιατορίου McDonald’s και ανατολικότερα, στην λεωφόρο Αμαθούντος, μέχρι το ύψος του Monte Caputo.

Συνεργεία του ΕΟΑ Λεμεσού βρίσκονται στην περιοχή και εργάζονται για την αποκατάσταση της βλάβης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.