Πετσέτες στα κρεβατάκια τέλος - Τι αλλάζει στις κρατήσεις στον Δήμο Παραλιμνίου-Δερύνειας - Πώς γίνεται η πληρωμή

Πετσέτες στα κρεβατάκια τέλος - Τι αλλάζει στις κρατήσεις στον Δήμο Παραλιμνίου-Δερύνειας - Πώς γίνεται η πληρωμή

Δραστικά μέτρα με στόχο την αποτροπή ή τερματισμό του φαινομένου επισκέπτες να τοποθετούν προσωπικά τους αντικείμενα σε ξαπλώστρες, λαμβάνει ο Δήμος Παραλιμνίου – Δερύνειας.

Ανακοίνωση του Δήμου Παραλιμνίου – Δερύνειας αναφέρει πως "πολλοί λουόμενοι τοποθετούν πετσέτες ή άλλα προσωπικά αντικείμενα επάνω στις ξαπλώστρες του Δήμου κατά τις πρωινές ή ακόμη και τις βραδινές ώρες της προηγούμενης ημέρας, με σκοπό την κράτησή τους - σε αρκετές περιπτώσεις πριν την ενοικίασή τους- και προσέρχονται πολύ αργότερα στην παραλία».

Η σχετική Υπηρεσία του Δήμου, προστίθεται «θα προβαίνει στις ανάλογες ενέργειες με δραστικά μέτρα για τερματισμό ή/και αποτροπή του συγκεκριμένου φαινομένου».

Οι επισκέπτες των παραλιών «καλούνται όπως κατά την άφιξή τους, προβαίνουν άμεσα σε ενοικίαση του σετ (ξαπλώστρες και ομπρέλα) λαμβάνοντας τη σχετική απόδειξη, ούτως ώστε να διενεργείται και η σχετική ενοικίαση. Σε αντίθετη περίπτωση, εάν διαπιστωθεί από το προσωπικό του Δήμου, ότι πετσέτες ή άλλα προσωπικά αντικείμενα έχουν τοποθετηθεί με στόχο την κράτηση των ειδών, τότε θα απομακρύνονται από το προσωπικό του Δήμου».

Ο Δήμος σημειώνει πως «οι λουόμενοι οφείλουν να σέβονται τις παραλίες καθώς και την περιουσία του Δήμου Παραλιμνίου – Δερύνειας και να ακολουθούν τις υποδείξεις τόσο του προσωπικού όσο και τις απαγορεύσεις και υποχρεώσεις που βρίσκονται αναρτημένες στις σχετικές πινακίδες».

Επιπλέον, υπενθυμίζεται ότι «η ενοικίαση κρεβατιών θαλάσσης και ομπρελών γίνεται και μέσω τραπεζικής κάρτας καθώς και μέσω ανέπαφης συναλλαγής έξυπνου κινητού τηλεφώνου. Οι επισκέπτες καλούνται όπως χρησιμοποιούν τις ηλεκτρονικές συναλλαγές έναντι των συναλλαγών με μετρητά προς διευκόλυνση κοινού και δημοτικών υπαλλήλων».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Θλίψη προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του 28χρονου Χαράλαμπου Κωμοδρόμου, ο οποίος εντοπίστηκε αναίσθητος το πρωί της Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή της Γεροσκήπου στην Πάφο.

BEST OF TOTHEMAONLINE