Εμπρησμός οχήματος στη Λευκωσία - Στα χέρια της Αστυνομίας και τρίτο πρόσωπο

Εμπρησμός οχήματος στη Λευκωσία - Στα χέρια της Αστυνομίας και τρίτο πρόσωπο

Στη σύλληψη τρίτου προσώπου, προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου. Πρόκειται για 26χρονο, εναντίον του οποίου εξασφαλίστηκε μαρτυρία κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Για την ίδια υπόθεση, είχαν συλληφθεί χθες και τελούν υπό κράτηση, άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 27 και 24 ετών. 

Οι τρεις συλληφθέντες αναμένεται σήμερα να παρουσιαστούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για έκδοση διατάγματος κράτησής τους.

Η φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της 28ης Μαΐου 2025, σε αυτοκίνητο 52χρονου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του, στον Άγιο Δομέτιο.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Νέες ισορροπίες και διαχωριστικές γραμμές στο προεκλογικό σκηνικό

Βουλευτικές: Νέες ισορροπίες και διαχωριστικές γραμμές στο προεκλογικό σκηνικό

Η προεκλογική περίοδος εισέρχεται σε φάση έντονης κινητικότητας, με τα κόμματα να ολοκληρώνουν ψηφοδέλτια, να διαμορφώνουν αφηγήματα και να χαράσσουν σαφείς διαχωριστικές γραμμές. Την ίδια ώρα, μικρότερα κόμματα και κινήματα επιχειρούν να κεφαλαιοποιήσουν το κλίμα ρευστότητας, προβάλλοντας διακριτή ταυτότητα και οργανωτική συγκρότηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE