Champions League: Επεισόδια στο μετρό του Μονάχου με τους οπαδούς της Ίντερ να επιτίθενται σ' αυτούς της Παρί - Δείτε βίντεο

Champions League: Επεισόδια στο μετρό του Μονάχου με τους οπαδούς της Ίντερ να επιτίθενται σ' αυτούς της Παρί - Δείτε βίντεο

Το εορταστικό κλίμα που επικρατεί το τελευταίο διήμερο στο Μόναχο, που έχει κατακλυστεί από οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν και της Ίντερ φιναλίστ του φετινού Champions League, «χάλασε» με το πρώτο κρούσμα βίας που σημειώθηκε στο μετρό της γερμανικής πόλης.

Οπαδοί της Ίντερ που περίμεναν τον συρμό για να μετακινηθούν προς την Allianz Arena αντιλήφθηκαν ότι στα βαγόνα ήταν οπαδοί της Παρί και όταν άνοιξαν οι πόρτες είχαμε συμπλοκές μεταξύ των δύο πλευρών.

Οι αναφορές ευτυχώς κάνουν λόγο για μικροτραυματισμούς, αλλά να υπάρχει ο φόβος ότι ανάλογα περιστατικά και σε άλλα σημεία όσο πλησιάζουμε προς τη σέντρα του αγώνα καθώς όπως αναφέρεται η αστυνομία δεν είχε προνοήσει να υπάρχουν άνδρες στις στάσεις του μετρό το οποίο περνά από τα σημεία συγκέντρωσης των οπαδών και των δύο ομάδων.

Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης – Ντιάν: Έθεσε θέμα για Βαρώσια και πέντε Ελληνοκύπριους ο ΠτΔ

Χριστοδουλίδης – Ντιάν: Έθεσε θέμα για Βαρώσια και πέντε Ελληνοκύπριους ο ΠτΔ

Πολύ εποικοδομητική, χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης την πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE