Champions League: Επεισόδια στο μετρό του Μονάχου με τους οπαδούς της Ίντερ να επιτίθενται σ' αυτούς της Παρί - Δείτε βίντεο

Champions League: Επεισόδια στο μετρό του Μονάχου με τους οπαδούς της Ίντερ να επιτίθενται σ' αυτούς της Παρί - Δείτε βίντεο

Το εορταστικό κλίμα που επικρατεί το τελευταίο διήμερο στο Μόναχο, που έχει κατακλυστεί από οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν και της Ίντερ φιναλίστ του φετινού Champions League, «χάλασε» με το πρώτο κρούσμα βίας που σημειώθηκε στο μετρό της γερμανικής πόλης.

Οπαδοί της Ίντερ που περίμεναν τον συρμό για να μετακινηθούν προς την Allianz Arena αντιλήφθηκαν ότι στα βαγόνα ήταν οπαδοί της Παρί και όταν άνοιξαν οι πόρτες είχαμε συμπλοκές μεταξύ των δύο πλευρών.

Οι αναφορές ευτυχώς κάνουν λόγο για μικροτραυματισμούς, αλλά να υπάρχει ο φόβος ότι ανάλογα περιστατικά και σε άλλα σημεία όσο πλησιάζουμε προς τη σέντρα του αγώνα καθώς όπως αναφέρεται η αστυνομία δεν είχε προνοήσει να υπάρχουν άνδρες στις στάσεις του μετρό το οποίο περνά από τα σημεία συγκέντρωσης των οπαδών και των δύο ομάδων.

Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE