Σε τελικό στάδιο οι διαπραγματεύσεις για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης στις τράπεζες

Σε τελικό στάδιο οι διαπραγματεύσεις για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης στις τράπεζες

Οι διαπραγματεύσεις για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης στις τράπεζες βρίσκονται σε τελικό στάδιο και ενδεχομένως να ανακοινωθεί συμφωνία ακόμη και την επόμενη βδομάδα, που να καλύπτει όλα τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, δήλωσε ο επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου Τραπεζών Λοίζος Χατζηκωστής στο πεντηκοστό έβδομο συνέδριο της ΕΤΥΚ.

Ο κύριος Χατζηκωστής πρόσθεσε ακόμη ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε λύση και το θέμα των δεσμεύσεων με τον πρώην Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας Κύπρου Τζον Χούρικαν για κάλυψη των εν ενεργεία υπαλλήλων.

Υπογράμμισε δέ ότι ακόμη και τα υπερκέρδη των τραπεζών έχουν ορίζοντα λήξης και όταν συμβεί αυτό, θα γίνουν πιο επιθετικές.

Θα έρθουν δύσκολες μέρες, είπε, έστω και αν σήμερα οι τράπεζες αναγκάζονται να συμβιβαστούν με τους υπαλλήλους.

Πηγή: news.rik.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Κέρδισε η απογοήτευση - Πάνω από 7000 γύρισαν την πλάτη στις εσωκομματικές εκλογές - Έτοιμος για τις βουλευτικές ο Νίκος Αναστασίου

ΕΔΕΚ: Κέρδισε η απογοήτευση - Πάνω από 7000 γύρισαν την πλάτη στις εσωκομματικές εκλογές - Έτοιμος για τις βουλευτικές ο Νίκος Αναστασίου

Παρά τα μηνύματα των δύο υποψηφίων για την προεδρία της ΕΔΕΚ, για ενότητα και νέο ξεκίνημα στο κόμμα, η ΕΔΕΚ δεν κατάφερε να πείσει τα περίπου 9000 μέλη της, να προσέλθουν στις κάλπες για την ανάδειξη του νέου Προέδρου, στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή. Το αποτέλεσμα αποδεικνύει για ακόμα μια φορά, πως το κόμμα βρίσκεται σε βαθιά εσωστρέφεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE