Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: Όχημα συγκρούστηκε με scooter – Σε κρίσιμη κατάσταση 54χρονη

Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: Όχημα συγκρούστηκε με scooter – Σε κρίσιμη κατάσταση 54χρονη

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γυναίκα ηλικίας 54 ετών, τραυματίστηκε σε οδική σύγκρουση που συνέβη χθες στη Λευκωσία, διερευνά η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 2.15 το μεσημέρι της Παρασκευής, στην λεωφόρο Νίκης, στη Λευκωσία, όπου η 54χρονη διακινείτο με συσκευή προσωπικής κινητικότητας – scooter τύπου πατίνι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε άντρας ηλικίας 23 ετών.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός της 54χρονης.

Στο σημείο έσπευσαν για εξετάσεις μέλη της Αστυνομίας, ενώ πλήρωμα ασθενοφόρου μετέφερε την 54χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας της θεωρείται κρίσιμη.

Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE