Άρον άρον κατέβηκε από το αεροπλάνο από φόβο η Ρ. Καρογιάν προτού απογειωθεί

Άρον άρον κατέβηκε από το αεροπλάνο από φόβο η Ρ. Καρογιάν προτού απογειωθεί

Θα αναχωρούσε στις 11:20 από Κύπρο για Μολδαβία η σύζυγος του πρώην Προέδρου του ΔΗΚΟ, Ροντίκα Καρογιάν. Ωστόσο ζήτησε να κατεβάσουν τις αποσκευές της από το αεροπλάνο της Air Moldova καθώς επέλεξε να μην ταξιδέψει με την συγκεκριμένη πτήση.

Το αεροσκάφος το οποίο είχε προορισμό τη Μολδαβία, παρουσίασε μηχανική βλάβη κατά τη διάρκεια της διαδικασίας απογείωσης.

Την βλάβη εντόπισε ο πιλότος του αεροπλάνου, ο οποίος επέλεξε να στραφεί πίσω στο δίαυλο του αεροδρομίου Λάρνακας. 

Διαβάστε την συνέχεια στο www.lifenewscy.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE