Κεντρικές Φυλακές: Ελεύθεροι οι 5 δεσμοφύλακες για τα έγγραφα που είχαν εντοπιστεί τον περασμένο μήνα

Κεντρικές Φυλακές: Ελεύθεροι οι 5 δεσμοφύλακες για τα έγγραφα που είχαν εντοπιστεί τον περασμένο μήνα

Αφέθηκαν ελεύθεροι οι πέντε συλληφθέντες για την υπόθεση με τα κρατικά έγγραφα των Κεντρικών Φυλακών, τα οποία είχαν εντοπιστεί στην οικία δεσμοφύλακα τον περασμένο μήνα, ανέφερε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας.

Πρόκειται για τέσσερις γυναίκες και έναν άντρα, εναντίον των οποίων διερευνήθηκαν αδικήματα που αφορούν, μεταξύ άλλων, συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος, κατάχρηση εξουσίας, παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου, αδικήματα κατά παράβαση του Άρθρου 26 (1) (ε), (2) και (4) του Περί Επεξεργασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Προστασία του Ατόμου) Νόμος του 2001 (138(I)/2001), κλοπή από Δημόσιους Λειτουργούς και παράνομη κατοχή περιουσίας.

Την περασμένη Παρασκευή είχαν τεθεί υπό επταήμερη κράτηση από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE