Τούρκος Υπ. Ενέργειας: «Διεξάγουμε έρευνες για φυσικό αέριο ακόμα και νοτίως της Κύπρου»

Τούρκος Υπ. Ενέργειας: «Διεξάγουμε έρευνες για φυσικό αέριο ακόμα και νοτίως της Κύπρου»

Η Τουρκία διεξάγει έρευνες για φυσικό αέριο στην Κύπρο, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας Αλμπαρσλάν Μπαϊρακτάρ, αναφέροντας πως υπάρχουν δραστηριότητες έρευνας ακόμη και νοτίως της Κύπρου.

Σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα TV100, ο Τούρκος Υπουργός είπε πως «υπάρχουν οι δραστηριότητες μας για εξερεύνηση ακόμη και στα νότια της Κύπρου. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε στην υφαλοκρηπίδα της Δημοκρατίας της Τουρκίας και στις περιοχές για τις οποίες μας έχει χορηγηθεί άδεια από την 'τδβκ'», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

Σήμερα έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία των προηγούμενων ετών, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά την παρουσίαση την Παρασκευή του προϋπολογισμού του Υπουργείου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως βρισκόμαστε υπό υπαρξιακή απειλή και από την Κυπριακή Δημοκρατία υπάρχει καθημερινή προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE