Ξέσπασε φωτιά παρά τον αυτοκινητόδρομο: Μάχη με ισχυρούς άνεμους - Προστατεύθηκε κατοικία

Ξέσπασε φωτιά παρά τον αυτοκινητόδρομο: Μάχη με ισχυρούς άνεμους - Προστατεύθηκε κατοικία

Πυρκαγιά ξέσπασε στον αυτοκινητόδρομο Κοφίνου - Λάρνακας στο ύψος της Κοινότητας Αγγλισίδων.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, έγινε ανταπόκριση της ΕΜΑΚ και Πυροσβεστικών Σταθμών Λάρνακας με πέντε στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα για πυρκαγιά παρά την Κοινότητα Αγγλισίδων και παρά τον αυτοκινητόδρομο από Κοφίνου προς Λάρνακα.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν και δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από Τμήμα Δασών ως επίσης και 3 Κ.Μ.Π. Υποστήριξε επίσης και προωθητής γαιών.

Η πυρκαγιά είναι διαχειρίσιμη και κατέκαυσε έκταση περίπου δύο εκτάρια από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και αριθμό δέντρων. Το έργο της πυρόσβεσης δυσχέραιναν οι ανέμοι που έπνεαν στην περιοχή.

Κατά την εξέλιξη της πυρκαγιάς προστατεύθηκε μεμονωμένη κατοικία. Οι δυνάμεις πυρόσβεσης παραμένουν για τελικές κατασβέσεις και πλήρη οριοθέτηση.

Η πυρκαγιά εκτιμάται ότι ξεκίνησε από θερμές εργασίες (χρήση εργαλείων) στα όρια του αυτοκινητόδρομου. Την υπόθεση διερεύνησης ανέλαβε η Αστυνομία.

 
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ιούνιο η υπογραφή αμυντικής συμφωνίας με τη Γαλλία, με την οποία έχουμε την ισχυρότερη συνεργασία

ΠτΔ: Ιούνιο η υπογραφή αμυντικής συμφωνίας με τη Γαλλία, με την οποία έχουμε την ισχυρότερη συνεργασία

Στη συμφωνία που θα διαλαμβάνει την παρουσία γαλλικών δυνάμεων σε κυπριακό έδαφος για ανθρωπιστικούς σκοπούς αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος επεσήμανε ότι η Γαλλία είναι το κράτος μέλος της ΕΕ με το οποίο η Κύπρος έχει την πιο ισχυρή συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.

BEST OF TOTHEMAONLINE