Πυρκαγιά σε υπό ανακαίνιση οικία στη Λάρνακα – Εκτεταμένες ζημιές στη στέγη

Πυρκαγιά σε υπό ανακαίνιση οικία στη Λάρνακα – Εκτεταμένες ζημιές στη στέγη

Εκτεταμένες ζημιές προκλήθηκαν από πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης (29/05) σε παλιά πλινθόκτιστη κατοικία με εξωτερική πέτρινη επένδυση στην πόλη της Λάρνακας.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η Υπηρεσία έλαβε κλήση για την πυρκαγιά στις 10:49. Στο σημείο ανταποκρίθηκαν δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λάρνακας.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στη στέγη της κατοικίας, η οποία ήταν κλειδωμένη και τελούσε υπό ανακαίνιση. Κατά την επέμβαση των πυροσβεστών έγινε χρήση σωλήνων νερού και αναπνευστικών συσκευών για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Εντός της οικίας δεν εντοπίστηκε κανένα άτομο, ενώ τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE