Βλάβη σε κεντρικό αγωγό ύδρευσης στη Λεμεσό – Ποιες περιοχές έχουν μείνει χωρίς νερό

Βλάβη σε κεντρικό αγωγό ύδρευσης στη Λεμεσό – Ποιες περιοχές έχουν μείνει χωρίς νερό

Διακοπή της υδροδότησης παρατηρείται σε περιοχή του Δήμου Αμαθούντας, λόγω βλάβης σε κεντρικό αγωγό ύδρευσης, που βρίσκεται στην οδό Τιτανίδων.

Σύμφωνα με τον ΕΟΑ Λεμεσού, η βλάβη επηρεάζει την υδροδότηση των οδών Κατερίνας Τρύφωνος, Θέσπιδος, Χαρίτων, Αγίας Παρασκευής, Μεγάλου Κωνσταντίνου, Κνωσού, Αγίου Ιλαρίωνος, Δρυάδων, Πολύκαρπου Σμύρνης, Ναβαρίνου, Παλληνίων, Καψαλιών, Τιτανίδων, Νυμφών και Πλάτωνος.

Τα συνεργεία του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λεμεσού, προστίθεται, εργάζονται εντατικά για την αποκατάσταση της βλάβης, η οποία υπολογίζεται να γίνει νωρίς σήμερα το απόγευμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πρόσκληση σε Ερντογάν και Φιντάν για Άτυπο Συμβούλιο ΥΠΕΞ στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πρόσκληση σε Ερντογάν και Φιντάν για Άτυπο Συμβούλιο ΥΠΕΞ στην Κύπρο

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE