Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για άσεμνη επίθεση στην Πάφο – Δείτε φωτογραφία

Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για άσεμνη επίθεση στην Πάφο – Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες ενός προσώπου, το οποίο αναζητείται σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση άσεμνης επίθεσης, που διαπράχθηκε στις 18/05/2025 στην Πάφο.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην ταυτοποίηση ή στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στον τηλεφωνικό αριθμό 26-806021 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE