Προσοχή: Ψάχνουν τον 35χρονο Μάριο για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης - Δείτε φωτογραφία

Προσοχή: Ψάχνουν τον 35χρονο Μάριο για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης - Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία καταζητεί τον Μάριο Χρίστου, 35 ετών, από τη Λάρνακα, σε σχέση με διερευνώμενα αδικήματα νυχτερινής διάρρηξης και εισόδου σε κατοικία με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος, επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς κ.λπ. που διαπράχθηκαν στις 28/03/2025 στην Ξυλοφάγου.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου στον τηλεφωνικό αριθμό 23-804030 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE