Αγκαζέ κατέβηκαν στην Ινδονησία ο Εμανουέλ και η Μπριζίτ Μακρόν - Είχαν φύγει χέρι-χέρι από Βιετνάμ μετά το χαστούκι

Αγκαζέ κατέβηκαν στην Ινδονησία ο Εμανουέλ και η Μπριζίτ Μακρόν - Είχαν φύγει χέρι-χέρι από Βιετνάμ μετά το χαστούκι

Μια εντελώς διαφορετική εικόνα παρουσίαζε το ζεύγος Μακρόν κατά την αποχώρησή του από το Βιετνάμ, μία ημέρα μετά την άφιξή του και το πολυσυζητημένο χαστούκι που φάνηκε να δέχτηκε ο Γάλλος πρόεδρος από τη σύζυγό του.

Ο Εμανουέλ και η Μπριζίτ Μακρόν ανέβηκαν μαζί τη σκάλα του προεδρικού αεροσκάφους κρατώντας αγκαλιά ο ένας τον άλλο και χαμογελώντας πλατιά.

Κατά την άφιξή τους στη Τζακάρτα της Ινδονησίας κατέβηκαν τις σκάλες πιασμένοι αγκαζέ.

Μία ημέρα νωρίτερα, κατά την άφιξή τους, η ζωντανή εικόνα από την άφιξή τους είχε συλλάβει τη Μπριζίτ Μακρόν να χαστουκίζει -ή να σπρώχνει- τον σύζυγό της.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE