Αγκαζέ κατέβηκαν στην Ινδονησία ο Εμανουέλ και η Μπριζίτ Μακρόν - Είχαν φύγει χέρι-χέρι από Βιετνάμ μετά το χαστούκι

Αγκαζέ κατέβηκαν στην Ινδονησία ο Εμανουέλ και η Μπριζίτ Μακρόν - Είχαν φύγει χέρι-χέρι από Βιετνάμ μετά το χαστούκι

Μια εντελώς διαφορετική εικόνα παρουσίαζε το ζεύγος Μακρόν κατά την αποχώρησή του από το Βιετνάμ, μία ημέρα μετά την άφιξή του και το πολυσυζητημένο χαστούκι που φάνηκε να δέχτηκε ο Γάλλος πρόεδρος από τη σύζυγό του.

Ο Εμανουέλ και η Μπριζίτ Μακρόν ανέβηκαν μαζί τη σκάλα του προεδρικού αεροσκάφους κρατώντας αγκαλιά ο ένας τον άλλο και χαμογελώντας πλατιά.

Κατά την άφιξή τους στη Τζακάρτα της Ινδονησίας κατέβηκαν τις σκάλες πιασμένοι αγκαζέ.

Μία ημέρα νωρίτερα, κατά την άφιξή τους, η ζωντανή εικόνα από την άφιξή τους είχε συλλάβει τη Μπριζίτ Μακρόν να χαστουκίζει -ή να σπρώχνει- τον σύζυγό της.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE