Τρίχρονος πνίγηκε όταν τον πέταξε στη θάλασσα Τούρκος διακινητής

Τρίχρονος πνίγηκε όταν τον πέταξε στη θάλασσα Τούρκος διακινητής

Έγινε αντιληπτός και για να διαφύγει πετούσε έναν- ένας τους μετανάστες στο νερό

Ένα παιδάκι μόλις τριών ετών πνίγηκε το βράδυ της Παρασκευής στη θαλάσσια περιοχή της Χίου, όταν η πλαστική βάρκα στην οποία επέβαινε, ανετράπη.

Σύμφωνα με τις πρώτες επιβεβαιωμένες πληροφορίες, στη συγκεκριμένη βάρκα επέβαιναν συνολικά 20 άτομα, μεταξύ των οποίων και ο διακινητής.

Ωστόσο, όταν ο Τούρκος διακινητής αντιλήφθηκε ότι καταδιώκονταν από σκάφος του Λιμενικού Σώματος που είχε σπεύσει στην περιοχή, άρχισε κυριολεκτικά να πετά έναν-έναν τους επιβαίνοντες στη θάλασσα ώστε να διαφύγει.

Αποτέλεσμα ήταν, ένα παιδί περίπου τριών ετών να πνιγεί ελάχιστα μέτρα από την ακτή.

Ο Τούρκος διακινητής τελικά συνελήφθη και αναμένεται η αναγνώρισή του από τους διασωθέντες, οι οποίοι περιθάλπονται από εθελοντές της περιοχής του Καταρράκτη.

Πηγή — Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Σε μια κρίσιμη περίοδο για τις προσπάθειες επανεκκίνησης των συνομιλιών στο Κυπριακό, πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE