ΑΗΚ: Δίνει κουπόνια για αντικατάσταση παλιών λαμπτήρων με LED - Οι δικαιούχοι

ΑΗΚ: Δίνει κουπόνια για αντικατάσταση παλιών λαμπτήρων με LED - Οι δικαιούχοι

Η ΑΗΚ Προμήθεια ενισχύει την εξοικονόμηση ενέργειας με διανομή δωροκουπονιών για λαμπτήρες LED

Με γνώμονα τη βιωσιμότητα και την υπεύθυνη εξυπηρέτηση των πελατών της, η ΑΗΚ Προμήθεια ανακοινώνει μια νέα πρωτοβουλία για την εξοικονόμηση ενέργειας. Προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες της να αντικαταστήσουν τους παλιούς λαμπτήρες με ενεργειακά αποδοτικούς λαμπτήρες LED.

Στο πλαίσιο της πρώτης φάσης της δράσης, έχουν ήδη αποσταλεί δωροκουπόνια αξίας €20 σε ευάλωτους οικιακούς πελάτες, με στόχο την ενίσχυση της ενεργειακής απόδοσης των νοικοκυριών τους.

Οι πελάτες μπορούν να εξαργυρώσουν τα κουπόνια αποκλειστικά για αγορά συγκεκριμένων LED λαμπτήρων, στα καταστήματα των συνεργαζόμενων εταιρειών που διαθέτουν υποκαταστήματα σε όλες τις πόλεις. Η περίοδος ισχύος των κουπονιών έχει επεκταθεί μέχρι τις 30 Ιουνίου 2025. Σημειώνεται ότι τα κουπόνια δεν ανταλλάσσονται με χρηματικό ποσό.

Επιπλέον, σε μια ένδειξη κοινωνικής ευαισθησίας, τα δωροκουπόνια περιλαμβάνουν και γραφή Braille, εξασφαλίζοντας προσβασιμότητα και στα άτομα με προβλήματα όρασης.

Η χρήση λαμπτήρων LED αποτελεί απλή αλλά ουσιαστική αλλαγή, συμβάλλοντας σημαντικά στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και των εκπομπών CO₂. Η ΑΗΚ Προμήθεια ενθαρρύνει τους πελάτες της να επωφεληθούν από την πρωτοβουλία αυτή και να συμβάλουν ενεργά στη διαμόρφωση ενός πιο βιώσιμου μέλλοντος.

Image preview

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λευκωσία για SAFE: «Καμία προμήθεια σε τρίτες χώρες που αντιβαίνουν τα συμφέροντα ασφάλειας»

Λευκωσία για SAFE: «Καμία προμήθεια σε τρίτες χώρες που αντιβαίνουν τα συμφέροντα ασφάλειας»

Στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων κατατέθηκε δήλωση της Κυπριακής Δημοκρατίας, με την οποία διευκρινίζεται η θέση της, μετά την έγκριση για τη δημιουργία του νέου χρηματοδοτικού εργαλείου «SAFE».

BEST OF TOTHEMAONLINE