Πήγαν να βρουν τον 41χρονο για να λύσουν τις διαφορές τους - Έτσι έγινε το άγριο φονικό - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του θύματος
Υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, με θύμα 41χρονο, διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, στις 14:10 χθες ανταπόκριση των Πυροσβεστικών Σταθμών Λάρνακας από σταθμών Λάρνακας και Σταθμό Βασιλικού για πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε σε μεγάλο σωρό από σκουπίδια και ξηρά χόρτα σε περιοχή της Χοιροκοιτίας.
Χάρη στην άμεση και έγκαιρη και συγχρονισμένη επέμβαση των δυνάμεων καταστολής, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και του Τμήματος Δασών τρία πυροσβεστικά οχήματα και έντεκα άτομα προσωπικό η πυρκαγιά περιορίστηκε άμεσα και σε έκταση περίπου ενός δεκαρίου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




