Δίνουν μάχη δύο ανήλικοι που τραυματίστηκαν σε σοβαρό ατύχημα με σκούτερ

Δίνουν μάχη δύο ανήλικοι που τραυματίστηκαν σε σοβαρό ατύχημα με σκούτερ

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται δύο ανήλικοι στη Λεμεσό, μετά από οδική σύγκρουση στην οποία ενεπλάκησαν χθες.

Πρόκειται για 15χρονο και 14χρονη, οι οποίοι γύρω στις 7.20μ.μ. χθες, επέβαιναν σε συσκευή προσωπικής κινητικότητας (ηλεκτρικό scooter), στη λεωφόρο Γεωργίου Α’ , στη Λεμεσό. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 15χρονος οδηγός του scooter, έχασε τον έλεγχό του με αποτέλεσμα, οι δύο νεαροί να πέσουν στο έδαφος και να τραυματιστούν.

Ο 15χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει υπαρραχνωειδή αιμορραγία και κρατήθηκε για νοσηλεία. Η 14χρονη μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Λεμεσού, όπου επίσης κρατήθηκε για νοσηλεία, αφού όπως διαπιστώθηκε υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κάταγμα κρανίου. Η κατάσταση της υγείας και των δύο περιγράφεται από τους θεράποντες ιατρούς, ως σοβαρή.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προϋποθέσεις από Έρχιουρμαν, η σιωπή από Ερντογάν - Ερωτηματικά για την ηλεκτρική διασύνδεση

Κυπριακό: Προϋποθέσεις από Έρχιουρμαν, η σιωπή από Ερντογάν - Ερωτηματικά για την ηλεκτρική διασύνδεση

Η διπλωματία δεν κινείται μόνο με δηλώσεις. Κινείται και με επιμονές, αλλά και με εκκωφαντικές σιωπές. Και τα όσα διαδραματίστηκαν από τη Νέα Υόρκη μέχρι την Άγκυρα το τελευταίο 24ωρο, δείχνουν ότι στο Κυπριακό διαμορφώνεται ένα σκηνικό χαμηλών τόνων, αλλά υψηλής στρατηγικής σημασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE