Έκρηξη βόμβας στην είσοδο οικίας 70χρονου στη Λεμεσό - Ζημιές και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα

Έκρηξη βόμβας στην είσοδο οικίας 70χρονου στη Λεμεσό - Ζημιές και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα

Έκρηξη βόμβας σημειώθηκε στην είσοδο κατοικίας στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 2.10π.μ. σήμερα σημειώθηκε έκρηξη στην είσοδο της οικίας 70χρονου στη, περιοχή Χαβούζας.

Από προκαταρκτικές εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφειλόταν στην πυροδότηση αυτοσχέδιου εκρηκτικού αντικειμένου χαμηλής ισχύος το οποίο τοποθετήθηκε στο περιτοίχισμα των σκαλιών την οικίας.

Ζημιές σε γυάλινη μπαλκονόπορτα και ελαφρές ζημιές στο εσωτερικό της οικίας, καθώς και σε δύο παρακείμενα σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Εξετάζει το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ντουζαρίκ: «Στόχος της Ολγκίν να επιτευχθούν αποτελέσματα έως τέλος Ιουλίου»

Ντουζαρίκ: «Στόχος της Ολγκίν να επιτευχθούν αποτελέσματα έως τέλος Ιουλίου»

Στόχος της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα για το Κυπριακό, Μαρία Ανχελα Ολγκίν Κουεγιάρ είναι να επιτευχθούν αποτελέσματα ως το τέλος Ιουλίου, ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE