Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για τα επεισόδια στη Λακατάμεια – Δείτε φωτογραφία

Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για τα επεισόδια στη Λακατάμεια – Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στην αναγνώριση ή στον εντοπισμό του εικονιζόμενου προσώπου, το οποίο αναζητείται για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την επίθεση σε σωματείο της Ομόνοια στη Λακατάμεια, την Κυριακή 18 Μαΐου 2025.

Στο πλαίσιο των ανακρίσεων, διερευνώνται τα ακόλουθα αδικήματα:

  1. Συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος
  2. Παράνομη είσοδος
  3. Οχλαγωγία
  4. Κακόβουλη ζημιά
  5. Κατοχή επιθετικών οργάνων
  6. Πρόσωπο που καταλαμβάνεται οπλισμένο, με σκοπό διάπραξης κακουργήματος
  7. Οπλοφορία προς διέγερση τρόμου
  8. Ανησυχία
  9. Επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό ή στην αναγνώρισή του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE