Παφίτης χάκερ πίσω από την παραβίαση της σελίδας του Προέδρου Αναστασιάδη

Παφίτης χάκερ πίσω από την παραβίαση της σελίδας του Προέδρου Αναστασιάδη

Ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου από την Πάφο εξέδωσε την Παρασκευή (13/11) το Αρχηγείο Αστυνομίας.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το PafosPress, η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του μετά από πληροφορίες της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Να υπενθυμίσουμε πως με ανακοίνωση του στις 5 Νοεμβρίου μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Τwitter, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ανακοίνωσε ότι για λόγους ασφαλείας η σελίδα που διατηρεί στο Facebook τίθεται προσωρινά εκτός λειτουργίας. Οι πληροφορίες μιλούσαν για χάκερ οι οποίοι κατάφεραν να πάρουν υπό τον έλεγχο τους τη σελίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE