Παφίτης χάκερ πίσω από την παραβίαση της σελίδας του Προέδρου Αναστασιάδη

Παφίτης χάκερ πίσω από την παραβίαση της σελίδας του Προέδρου Αναστασιάδη

Ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου από την Πάφο εξέδωσε την Παρασκευή (13/11) το Αρχηγείο Αστυνομίας.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το PafosPress, η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του μετά από πληροφορίες της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Να υπενθυμίσουμε πως με ανακοίνωση του στις 5 Νοεμβρίου μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Τwitter, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ανακοίνωσε ότι για λόγους ασφαλείας η σελίδα που διατηρεί στο Facebook τίθεται προσωρινά εκτός λειτουργίας. Οι πληροφορίες μιλούσαν για χάκερ οι οποίοι κατάφεραν να πάρουν υπό τον έλεγχο τους τη σελίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ μεταξύ ΔΗΚΟ, Άλμα και ΔΗΣΥ πριν την κάλπη - Επιδίδονται σε διαγωνισμό εντυπώσεων

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ μεταξύ ΔΗΚΟ, Άλμα και ΔΗΣΥ πριν την κάλπη - Επιδίδονται σε διαγωνισμό εντυπώσεων

Σε τροχιά μετωπικής σύγκρουσης εισέρχεται το πολιτικό σκηνικό, με τα κόμματα να ανεβάζουν κατακόρυφα τους τόνους λίγες μόλις εβδομάδες πριν από τις εκλογές. Δημόσιες τοποθετήσεις, αιχμές και σκληρές απαντήσεις συνθέτουν ένα σκηνικό έντασης, στο οποίο πρωταγωνιστούν το ΔΗΚΟ, το Άλμα και ο ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE