Επιχείρηση «σκούπα» της Αστυνομίας – 50 συλλήψεις παράνομων μεταναστών μέσα σε μια μέρα

Επιχείρηση «σκούπα» της Αστυνομίας – 50 συλλήψεις παράνομων μεταναστών μέσα σε μια μέρα

Συνολικά 50 αλλοδαποί που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν σήμερα, στο πλαίσιο παγκύπριας συντονισμένης επιχείρησης της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (Υ.Α.&Μ.).

Οι 23 από τους συλληφθέντες αναμένεται να αναχωρήσουν σήμερα από την Κύπρο, με πτήσεις προς τις χώρες καταγωγής τους, ενώ για τους υπόλοιπους έχουν επίσης ξεκινήσει οι διαδικασίες για επαναπατρισμό τους.

Στη σημερινή επιχείρηση συμμετείχαν μέλη της Υ.Α.&Μ. και της Υποδιεύθυνσης Επιτήρησης Πράσινης Γραμμής και Αντιμετώπισης Μεταναστευτικών Ροών.

Οι προσπάθειες της Αστυνομίας για εντοπισμό και επαναπατρισμό προσώπων, που διαμένουν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, συνεχίζονται καθημερινά. Από την αρχή του τρέχοντος έτους, μέχρι και σήμερα, έχουν επαναπατριστεί συνολικά 5,110 πρόσωπα, τα οποία διέμεναν παράνομα στην Κύπρο. Ο αριθμός των επαναπατρισθέντων αλλοδαπών, κατά την αντίστοιχη περσινή περίοδο ήταν 4,430.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται εκτάκτως σήμερα το πρωί, με φόντο τη βιβλική καταστροφή στην ορεινή Λεμεσό. Μια συνεδρίαση που θα έπρεπε να είχε προηγηθεί της κρίσης — όχι να την ακολουθεί. Στο τραπέζι θα τεθούν δύο σχέδια για τις αποζημιώσεις των πληγέντων, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κατευναστεί η οργή της κοινωνίας και να διασωθεί το πολιτικό κύρος της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη, που απέτυχε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE