Προσοχή: Ψάχνουν 30χρονο για ένοπλες ληστείες στην Αγία Νάπα - Δείτε φωτογραφία

Προσοχή: Ψάχνουν 30χρονο για ένοπλες ληστείες στην Αγία Νάπα - Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία καταζητεί τον Mauricel Destcheve Tsamo Zemkouo, 30 ετών, από το Καμερούν, σε σχέση με τρεις διερευνώμενες υποθέσεις ένοπλων ληστειών, που διαπράχθηκαν στις 22/05/2025 στην Αγία Νάπα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν στην Αστυνομία, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, τις πρωινές ώρες στις 22/05/2025, τέσσερα πρόσωπα ενώ περπατούσαν στην Αγία Νάπα, τα προσέγγισε άγνωστος άντρας και υπό την απειλή μαχαιριού, τους απέσπασε χρήματα και διάφορα αντικείμενα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου στον τηλεφωνικό αριθμό 23-804030 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Συνήλθε το θύμα και καταθέτει - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των 2 καταζητούμενων

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Συνήλθε το θύμα και καταθέτει - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των 2 καταζητούμενων

Εντατικά συνεχίζουν τις έρευνες τους τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού σε σχέση με την απόπειρα φόνου του 36χρονου Σύρου που διαπράχθηκε το περασμένο Σάββατο στη Λεμεσό. Η κατάσταση της υγείας του 36χρονου είναι εκτός κινδύνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE