Πρόοδος στα ΜΟΕ για κοιμητήρια και αποναρκοθέτηση - Αναζητείται ημερομηνία για την διευρυμένη συνάντηση

Πρόοδος στα ΜΟΕ για κοιμητήρια και αποναρκοθέτηση - Αναζητείται ημερομηνία για την διευρυμένη συνάντηση

Υπάρχει πρόοδος στα ΜΟΕ που αφορούν την αποκατάσταση των κοιμητηρίων και την αποναρκοθέτηση, ενώ γίνονται διαβουλεύσεις για τον καθορισμό ημερομηνίας για την άτυπη διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό τον Ιούλιο, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

Σύμφωνα με ενημερωμένες πηγές αναζητείται μια ημερομηνία που να βολεύει όλους. Στο μεταξύ όσον αφορά τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης υπάρχει πρόοδος στο θέμα της αποκατάστασης των κοιμητηρίων και της αποναρκοθέτησης, πρόσθεσαν οι ίδιες πηγές.

Σημείωσαν πως η ε/κ πλευρά θεωρεί πολύ σημαντικό το ότι η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, θα βρίσκεται στην Κύπρο για μία εβδομάδα, ενώ ενδέχεται μετά τις χωριστές της συναντήσεις με τους διαπραγματευτές των δύο πλευρών, να έχει και μια κοινή μαζί τους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE