Συνελήφθη στην Ελλάδα γυναίκα πρώην δημοσιογράφος για απάτες με πολυτελή ταξίδια ακόμη και για το Άμπου Ντάμπι

Συνελήφθη στην Ελλάδα γυναίκα πρώην δημοσιογράφος για απάτες με πολυτελή ταξίδια ακόμη και για το Άμπου Ντάμπι

Στα «χέρια» της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα μία γυναίκα η οποία μάλιστα δηλώνει πρώην δημοσιογράφος και η οποία εμφανιζόταν ως τουριστική πράκτορας σε άτομα που ήθελαν να πάνε το Σαββατοκύριακο στο Αμπού Ντάμπι και να παρακολουθήσουν το Final4 και αφού τους άρπαζε τα χρήματα εξαφανιζόταν.

Η Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος δέχθηκε πάρα πολλές καταγγελίες και ερευνώντας την υπόθεση διαπίστωσε ότι πρόκειται για ένα άτομο για το οποίο είχαν έτσι κι αλλιώς σε εξέλιξη έρευνα για απάτες, οι οποίες συνολικά από τη δράση της γυναίκας έφταναν και ξεπερνούσαν τα 160.000 ευρώ.

Η συγκεκριμένη γυναίκα υποσχόταν ταξίδι στο Αμπού Ντάμπι, εισιτήρια για τους αγώνες του Final4, διαμονή και αεροπορικά εισιτήρια.

Τρία από τα θύματα είναι αυτά που έδωσαν κατάθεση για τη δράση της γυναίκας, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες τα θύματά της είναι πολύ περισσότερα. Το απόγευμα της Πέμπτης (22/5) εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος της, εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας και συνελήφθη.

ΠΗΓΗ: CNN.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Όπως ανακοίνωσε η Προεδρία, η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις τρεις και τέταρτο το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE