Επεισοδιακή καταδίωξη στη θάλασσα - «Έτρεχε» πίσω από σκάφος στο Κάβο Γκρέκο η Λιμενική – Έπεσαν πυροβολισμοί

Επεισοδιακή καταδίωξη στη θάλασσα - «Έτρεχε» πίσω από σκάφος στο Κάβο Γκρέκο η Λιμενική – Έπεσαν πυροβολισμοί

Καταδίωξη σκάφους σημειώθηκε γύρω στις 15:00 το απόγευμα της Πέμπτης στην θαλάσσια περιοχή του Κάβο Γκρέκο, με τις Αρχές μάλιστα να προχωρούν σε ρίψη πυροβολισμών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σκάφος επέβαινε μόνο ένα πρόσωπο.

Του έγινε σήμα να σταματήσει, δεν συμμορφώθηκε και προσπάθησε να διαφύγει.

Οι Αρχές διερευνούν κατά πόσον πρόκειται για πλοηγό παράτυπων μεταναστών, τους οποίους ενδεχομένως να άφησε στα κατεχόμενα, καθώς φαίνεται να ερχόταν από εκεί όπως δείχνει η πορεία του.

Οι Αρχές κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, μετά από καταδίωξη που διήρκησε 30 λεπτά και κατόπιν ρίψης πυροβολισμών.

Ο οδηγός του σκάφους συνελήφθη και οδηγείται για ανάκριση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση Φ. Φαίδωνα: Στα χέρια του ΥΠΕΣ η επιστολή της Αστυνομίας - Τα επόμενα βήματα

Υπόθεση Φ. Φαίδωνα: Στα χέρια του ΥΠΕΣ η επιστολή της Αστυνομίας - Τα επόμενα βήματα

Σε στάση αναμονής είχε παραμείνει το Υπουργείο Εσωτερικών σε σχέση με την υπόθεση Φ. Φαίδωνα, εν αναμονή επίσημης ενημέρωσης από την Αστυνομία, προκειμένου να καθορίσει τα επόμενα βήματά του.